fbpx

SEO training volgen voor jouw nummer een positie

Wil jij een SEO training volgen om jouw posities in Google te verbeteren dan moet je goed nadenken wat je SEO strategie is. Een SEO training kun je volgen bij Purplebird. We helpen je dan bij het kiezen van de juiste keywords en leggen je uit hoe je dit toepast op je website.

SEO en content marketing

Je SEO maakt deel uit van je contentmarketing wat betekent dat alle tekst dat op je website staat gevonden kan worden in Google. In je tekst verwerk jij zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden en dit wil je zo vaak mogelijk terug laten komen. Let er wel op dat je zoekwoorden niet irritant worden voor je bezoekers.

Bestaande pagina’s optimaliseren

In de SEO training helpen wij je ook met bestaande pagina’s te optimaliseren. Je hoeft dus niet alleen maar nieuwe pagina’s aan te maken voor meer bezoekers maar je kunt ook kijken naar wat je al hebt. Dit noemen we SEO optimalisatie wat enorm belangrijk is om gevonden te worden in Google.

SEO training

Meer gratis bezoekers halen uit Google met een Blog.

Wij helpen je met het opzetten van een blog. Hierdoor kun jij constant content kan plaatsen zonder daar steeds nieuwe pagina’s voor aan te maken. Dit had jij misschien niet opgeschreven in je website strategie maar dit is wel een goede aanvulling en je kunt dit oneindig uitbreiden.

Afbeeldingen optimaliseren

Bij het plaatsen van afbeeldingen kun je ook je zoekwoorden plaatsen. Je zoekwoorden kunnen op drie verschillende plaatsen toegevoegd worden. Je website krijgt op deze manier meer autoriteit. Op het gebied van dat specifieke keywoord en zal je hoger plaatsen in Google.

Zelf een SEO training volgen

Wil je zelf een SEO training volgen om gratis bezoekers uit Google te halen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder!

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.