fbpx

Onderhoud aan jouw WordPress website geven

Onderhoud plegen aan jouw WordPress website is heel belangrijk. Wanneer je hard hebt gewerkt aan een website, of je hebt hem laten maken, dan zul je waarschijnlijk blij zijn als de website online staat. Maar dat betekent niet dat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Een website heeft onderhoud nodig.

Wat gebeurd er als ik geen onderhoud pleeg

Als jij je WordPress website niet onderhoud dan zal hij achteruitgaan. Google wil namelijk dat alle websites vooruitgang boeken. Dus je website mag niet stilstaan. Je zult dus je website steeds moeten updaten op het moment dat de website dat nodig heeft.

onderhoud aan je wordpress website

Hoe kun je onderhoud plegen

Een WordPress website heeft constant onderhoud nodig. Je kunt dit doen door zelf de updates uitvoeren maar je moet hierbij wel kennis hebben van ICT. Je website kan namelijk ook een foutmelding geven als verschillende code niet op elkaar aansluit. Dit komt omdat de plugins veranderen. 

Vooruitgang boeken

Naast alleen updates uitvoeren zul je ook vooruitgang moeten boeken met je website. Pagina’s aanvullen met content. Wat ook weer goed is voor je content marketing en SEO strategie. Je doet dit door naar je pagina’s te gaan en wat er staat aan te vullen met tekst en extra afbeeldingen. Met een Elementor website kan dit heel makkelijk.

Het kan zo zijn dat je moeite hebt met content aanvullen doordat je hier geen tijd voor hebt of het is je vak helemaal niet. Dan kunnen wij je helpen met een blog bijhouden. Daarmee zorg je ervoor dat je website constant nieuwe content de wereld in zet waardoor je SEO ook weer verbeterd.

Uitbesteden

Heb jij in je website strategie gezet dat jij zelf je onderhoud doet of het liever wil uitbesteden? Wij kunnen de onderhoud van jou website doen. Neem hiervoor contact met ons op dan helpen wij je verder.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.