fbpx

ICT inschakelen voor jouw website

Wil jij een ICT’er inschakelen voor jouw WordPress website? Dat kan handig zijn als je tegen problemen aanloopt. Een website moet je namelijk onderhouden en dat laat je misschien liever door iemand doen van de ICT. Als jij een druk ondernemer bent dat zich liever focust op andere werkzaamheden dan kan het ook veel ondersteuning bieden.

Waarom iemand van de ICT inschakelen?

Je website heeft constant updates nodig. Doe je dit niet zal je website langzaam achteruit gaan. Dit ziet Google en hierdoor zul je ook dalen in Google. En dat is weer slecht voor je SEO strategie. Zorg ervoor dat je website en plugins altijd up to date zijn. Dat voorkomt een hoop ellende.

ICT voor jouw website

Website beheer

Misschien wil jij bepaalde functies op je website dat in codes geschreven moet worden. Dit kan een behoorlijke impact hebben op je bedrijf omdat dit heel veel kan toevoegen. Maar dit moet ook goed onderhouden worden. Zorg er dus ook voor dat je dit hebt opgenomen in je website strategie.

Iemand aannemen of uitbesteden

Als jij bijvoorbeeld een Elementor website hebt dan is het niet handig om een ICT’er aan te nemen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot je website is. Maar iemand aannemen is een vaste kostenpost dat veel hoger kan liggen dan het uitbesteden. Vaak zijn problemen binnen vijf minuten opgelost als iemand er verstand van heeft. Daarom raden wij aan dit uit te besteden.

Hoe kan ik mijn ICT uitbesteden

Bij Purplebird kun jij je ICT gemakkelijk uitbesteden. Wij zorgen voor een eigen omgeving waar jij je vragen kunt stellen of aan kunt geven wat je wilt veranderen. Wij kijken hier dan naar en zorgen ervoor dat alles achter de schermen werkt. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.