fbpx

Elementor website in WordPress CMS

Jij wilt graag dat jij je website zelf kunt aanpassen. Zowel tekst als afbeeldingen zonder er veel tijd in te steken. Dat kan met een Elementor website! De Elementor website zit in een WordPress CMS. Hierdoor kun jij gemakkelijk bij al je pagina’s en deze zelf aanpassen. Stel dat jij tijdelijk iets op je website omdat je binnenkort een actie gaat uitvoeren. Dan wil je niet eerst contact hebben met een tussenpersoon en afwachten voordat dit gebeurd. Dit wil je natuurlijk meteen zelf kunnen doen. Wanneer jij een website bij ons aanvraagt zullen wij ervoor zorgen dat jij altijd en overal je website kan aanpassen.

Hoe werkt een Elementor website

Elementor is een heel simpel drag en drop systeem waarbij je afbeeldingen, tekst of video’s naar de door jou gewenste plek kunt slepen. Hierin kun jij ook de tekstgrootte aanpassen of je kunt de randen van je afbeelding afwerken.

WordPress CMS

In de WordPress CMS kun jij je statistieken van je website zien. Maar ook je pagina’s, geüploade media, instellingen en gedownloade plugins. Vind je het lastig om je website te beheren dan kun je altijd een WordPress training aanvragen waarin wij uitleggen hoe jij je webiste kunt beheren.

Elementor website uitbreiden

Als jij je website wilt uitbreiden met extra pagina’s kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen of dit door ons te laten doen. Als je dit door ons laat doen helpen wij je met het opzetten van de pagina en voegen wij nieuwe zoekwoorden toe die bijdragen aan je SEO strategie. Daarna helpen wij je weer met het onderhouden en kunnen aanpassen van de pagina’s.

Elementor website

Jouw eigen website probleemloos beheren

Wil jij ook een dynamische website waarbij jij elk onderdeel zelf kunt aanpassen. Dan kunnen wij je helpen met een Elementor website in een WordPress CMS. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.