fbpx

Bedrijfsvideo laten maken voor je website

Een bedrijfsvideo laten maken voor je website is niet zomaar iets. Dat kost best wat tijd, moeite en geld. Dit is afhankelijk van hoe uitgebreid of professioneel je het wil hebben. Je kunt een bedrijfsvideo zelf filmen met je telefoon en editen. Dit kost niks en het is snel gemaakt. Dit soort video’s gebruiken wij regelmatig voor onze Facebook marketing.

Met een bedrijfsvideo je conversie verhogen

Met een video op je website werk je ook gelijk aan je contentmarketing. Je verbeterd hiermee je SEO strategie en je kunt je conversie verhogen met wel 80%. Bedrijfsvideo’s werken super goed en daarom is het zonde om hier niks mee te doen. Je kunt dus een video zelf maken of laten maken door bijvoorbeeld een professional. Een partner van ons, NDJ Productions, kan je hierbij helpen.

Bedrijfsvideo voor je website

De vele voordelen

Een bedrijfsvideo zorgt er niet alleen voor dat jij je conversie kunt verhogen maar het helpt ook voor je SEO optimalisatie. Op een pagina met een video blijven bezoekers gemiddeld 88% langer. Dat ziet Google graag want dan is je pagina dus interessant. Daarnaast kun jij een persoonlijke boodschap vertellen inclusief een verkoop. Omdat een video veel makkelijker te consumeren is dan een lap tekst zul je dus ook meer kunnen verkopen.

Digitale marketing met een bedrijfsvideo

Een video werkt ook erg goed voor je Facebook marketing of Instagram marketing. Een video krijgt namelijk 1200% meer reacties dan tekst en plaatjes bij elkaar. Dit alleen is misschien wel genoeg reden om een video’s te gebruiken voor jouw website.

Video voor jouw website

Wil jij ook je conversie boosten dan is het slim om een professionele video te laten maken. Wij kunnen je hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de beste oplossing voor uw onderneming.

Heb jij een uitdaging?

Wij werken graag mee aan jouw succes!

Bij het invullen van dit formulier geef je toestemming om contact met je op te nemen. Wil je weten hoe wij daar mee omgaan? Bekijk ons privacy verklaring.

Waar we jou mee kunnen helpen!

Alle website kennis in één organisatie! Wij helpen jou met jouw online succes.