WordPress website onderhoud

WordPress websites zijn vaak het slachtoffer van hackers. Dit komt omdat WordPress het grootste en meest gebruikte CMS is ter wereld. Voor hackers is dit heel interessant dus zij doen er alles aan om de WordPress Website te hacken. Gelukkig kun jij je hier tegen beschermen met het WordPress onderhoudspakket.

Wat zit er in het pakket?

Het internet zit vol met hackers en verstorende software (malware). Wij beschermen je website hier tegen zodat jouw website niet gehacked wordt. Dit doen wij met speciale software waardoor hackers en spambots buiten de door worden gehouden.

Wekelijks update de software van verschillende plugins en thema’s. Dit wordt gedaan om jouw website veiliger te maken, sneller te maken en te voorzien van verbeterde functies. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd netjes up-to-date is.

Met een dagelijkse backup zorg je ervoor dat alle bestanden goed bewaard blijven. Mocht er iets gebeuren met je website dan ben je altijd zeker dat je bestanden goed bewaard blijven. De aanpassingen die je de dag ervoor nog gedaan hebt kunnen wij voor je terugzetten. Fijn om zekerheid te hebben.

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Een mooie website waar maanden werk in zit en ondertussen goed rankt in de zoekresultaten wil je natuurlijk niet zomaar kwijtraken. Wanneer je website dus toch gehacked wordt of niet meer functioneert door een verkeerde update heb je kans dat je alles kwijt raakt. Je website, je posities in Google, je autoriteit en noem maar op.

Het is daarom belangrijk dat je website altijd goed beveiligd, up-to-date en gebackupt is.

Ook starten met website onderhoud?

Wil je ook dat je geen zorgen hoeft te maken om je website? Dat je website altijd netjes up-to-date is en beveiligd. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het onderhouden van je WordPress website.

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
123ZING
De digitale muziekmethode vol energie!
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie
Huisstijl, Website
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
Waar je dromen een project worden
Website
Bootonderhoud Nederland
Nieuwe website voor de watersport fanaat!
Website, E-commerce
× Stel direct je vraag