WordPress webdesign

Een website moet er niet alleen goed uitzien maar ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt zijn voor verschillende apparaten. Tijdens de webdesign fase nemen wij al jouw wensen mee en verwerken deze in een uniek webdesign. Hier wordt uigebreid nagedacht over de kleuren, lettertypes en de juiste gebruikerspaden. 

Een expert spreken op het gebied van webdesign? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken.

Wat is een webdesign?

Met webdesign wordt eigenlijk het ontwerpen (visueel maken) van websites of webshops bedoeld. Kleuren, lettertypes en layouts zijn onderdelen van een webdesign. Een webdesigner helpt je met het ontwerpen van een unieke en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij de doelgroep.

Wat zijn de voordelen van een webdesign?

Een rustig en doordachte website straalt vertrouwen uit. Dit kan jouw gebruiker overhalen om voor jou te kiezen in plaats van de concurrent.

Het werkt goed wanneer je je merk consistent inzet over verschillende platformen. Studies tonen aan dat bedrijven die consistente merkpresentatie implementeren een gemiddelde omzetstijging van 23% zien. Een website is hier een groot en belangrijk onderdeel van.

Wil je meer telefoontjes, mailtjes, aanmeldingen of afspraak aanvragen? Met een krachtig webdesign kun je gebruikers een specifiek pad laten bewandelen zodat jouw doel wordt behaald.

Het belang van een unieke website

Gebruikers verwachten tegenwoordig altijd een goede digitale ervaring wanneer ze een website bezoeken. Wanneer dit niet het geval is kan dit een grote afknapper zijn. Ze kunnen minder geïnteresseerd zijn of zelfs je website verlaten. Voor groter zakelijk succes is het belangrijk dat jouw website aansluit bij de wensen van de gebruikers.

Responsive design

De term ‘responsive’ heb je vast wel eens langs horen komen. Een responsive webdesign is een vorm van design waarbij rekening wordt gehouden met verschillende apparaten. Tijdens het ontwerpen van een website is het van belang dat de website mee kan schalen voor kleinere of juist grotere apparaten: Computer, Tablet, Smartphones.

Wat zijn de voordelen van een responsive webdesign?

Het aantal mobiele gebruikers is enorm gestegen de laatste jaren. Ongeveer 50% van alle bezoekers op een website zullen deze bekijken via een smartphone.

Websites op smartphones of tablets zijn vaak eenvoudige varianten van een website. Bepaalde elementen worden uitgezet of anders vormgegeven zodat de gebruikerservaring een boost krijgt.

Een smartphone is niet het meest geschikte apparaat om content mee op te zoeken. Door het klikbaar maken van eenvoudige functionaliteiten zoals bellen of mailen zullen gebruikers eerder contact met je opnemen.

Ook een uniek design voor jouw WordPress website?

Stand out! Met een uniek design voor jouw WordPress website. Kom in contact door op onderstaande knop te klikken. 

Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing
Yelflow case website
Yelflow
Yelflow
Design & ontwikkeling
123ZING
123ZING
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Valid8
Huisstijl, Website
TruQu
TruQu
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
C2 Techniek
Website
× Stel direct je vraag