Copywriting

Niet hier klikken. Voel je de trigger? De trigger dat je toch wil klikken? Dit wordt reverse psychology genoemd en is bedoeld om jou aan te zetten tot actie. Beetje flauw om dat met dit voorbeeld aan te geven. Maar dit is wel een van de vele technieken die gebruikt kunnen worden bij Copywriting. Want dat is wat wat je wil. Jouw doelgroep aanzetten tot actie. 

Voordelen van Copywriting

Met krachtige teksten kun jij meer sales halen uit je campagnes. Wanneer jij je doelgroep weet aan te spreken en te motiveren is de koopkans groter. Verbeter landingspagina’s, diensten pagina’s en conversie pagina’s voor het beste resultaat.

Advertentiebudget verlagen door goede tekst? Stel je hebt een campagne waarbij elke 100 bezoekers jou 1 klant opleveren. Na het herschrijven van de teksten levert elke 100 bezoekers jou 2 klanten op. Je kunt dus met de helft van het advertentiebudget jouw omzet halen.

Daar houden we toch allemaal van. Duidelijk taal. Waarom draaien we dan altijd om alles heen? Wij schrijven duidelijke taal. Zo weten je bezoekers waar ze aan toe zijn.

Wat is copywriting precies?

Wat is copywriting? Copywriting is een vrij Amerikaanse term. Met andere woorden betekent dit: ‘salesmanship on print’. Copywriting is dus het schrijven van verkopende teksten. Deze teksten komen vaak terug op diensten pagina’s, landingspagina’s en conversie pagina’s. Deze stimulerende teksten helpen je om meer mensen aan te zetten tot kopen. Meer klanten en dus meer omzet!

Onze werkwijze

Stap 01
Onderzoek
Voordat we zomaar teksten gaan schrijven kijken we eerst naar je huidige teksten. Waar letten we op? Nou; te lange zitten, te veel moeilijke woorden, te veel tekst, te veel te 🤔. Naast goed Nederlands moet de tekst ook gericht zijn op jouw klant.
Stap 01
Stap 02
Schrijven en plaatsen van teksten
We beginnen met het schrijven van krachtige, motiverende teksten. We zoeken naar de juiste woorden die triggeren en aanzetten tot actie. Wanneer de tekst geschreven, herschreven en 100x gecontroleerd is plaatsen wij de tekst op de website.
Stap 02
Stap 03
Dataverzameling & rapportage
Na het plaatsen van de tekst controleren we de resultaten. Levert het meer sales op? Zet het bezoekers aan tot actie? Welke woorden werken specifiek wel… en welke niet.
Stap 03
Stap 04
Optimalisatie
We optimaliseren de teksten op de verschillende pagina’s totdat we de holy grail hebben gevonden. Hierdoor halen we het optimale uit je website en uit je campagne budget. Super belangrijk!
Stap 04

Copywriting; meer of minder tekst

Is het juist de bedoeling om veel tekst te schrijven? Nee. Juist kort en bondig, straight to the point en duidelijk. Dat werkt.

Ook meer rendement uit je website?

Wil je ook meer uit je website halen? Laten we dan eens kennismaken. We kijken naar waar de kansen liggen voor optimaal resultaat.

Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing
Yelflow case website
Yelflow
Yelflow
Design & ontwikkeling
123ZING
123ZING
Huisstijl, Website, Marketing
Valid8 Consulting
Valid8
Huisstijl, Website
TruQu
TruQu
Huisstijl, Website, Marketing
C2-Techniek
C2 Techniek
Website
× Stel direct je vraag