Consultancy

Help jij MKB bedrijven of grote corporates met het oplossen van complexe problemen? Dan is de kans groot dat je actief bent als consultant. Ook voor consultants is het belangrijk dat (potentiële) klanten je goed kunnen vinden. Maar hoe doe je dat? Waar sta jij als organisatie en hoe pas jij de online strategie toe? 

Wij consulten jullie als consultants graag om dit in kaart te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

EXPERTISE

Waarom PurpleBird

PurpleBird richt zich heel specifiek op drie branches. Dit zijn Educatie, SaaS en Consulting. Wat deze branches gemeen hebben is dat jullie andere bedrijven helpen om vooruit te komen. Wij specialiseren ons om jullie als consultants vooruit te komen. Dit doen we door het ontwikkelen van een krachtige website en goede zoekmachine marketing.

Word goed gevonden, werf nieuwe leads en vergroot je business.
Jullie succes is ons succes!

Vallei Orgasme
Vallei Online
Website, Cursusomgeving, Marketing
UK Vastgoed
UK Vastgoed
Website, ontwikkeling, marketing

Een aantal trotse klanten:

Jouw vaste partner

Als vaste partner zullen wij jullie niet alleen adviseren, ook begeleiden wij jullie gedurende en na het proces. Hierdoor weet je altijd wat de volgende stap gaat brengen en waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op en kom een keer gezellig op de koffie!

Een duidelijk stappenplan

Samen met jullie werken we tijdens de kick-off aan een stappenplan. Hierin werken we aan jouw online positie en kijken we naar een slimme manier om jouw website te ontwikkelen. Voordat we starten met ontwikkelen ligt er een duidelijke roadmap voor het design, ontwikkeling, online marketing en SLA.

KENNISMAKING
Kickoff & Strategie
Voordat we starten organiseren we een kickoff. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen. Is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website en het inzetten van online marketing.
KENNISMAKING
VISUEEL VERHAAL
Design
Op basis van het plan maken we een passend ontwerp. Dit ontwerp bespreken we met jou in verschillende vaste feedbackmomenten. Zo bouwen we samen naar het gewenste resultaat.
VISUEEL VERHAAL
ELEMENTOR DRAG & DROP
WordPress Ontwikkeling
Nadat het design is goedgekeurd starten we met het ontwikkelen van de website. Dit doen we binnen WordPress. We zorgen voor een goede dynamische opbouw waardoor je zelf ook makkelijk content kunt toevoegen of aanpassen.
ELEMENTOR DRAG & DROP
WEBSITE LIVE
Lancering
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
WEBSITE LIVE
GEZIEN WORDEN
Online marketing
De lancering is altijd een mooie mijlpaal. Dit moment vieren we natuurlijk met een fles bubbels. Ook promoten wij jouw website via verschillende kanalen zodat de website meteen gezien wordt!
GEZIEN WORDEN
ALTIJD UP-TO-DATE
Onderhoud & Beveiliging
Wij zorgen ervoor dat jouw website beveiligd, snel en up-to-date blijft. Ook maken we elke dag een backup zodat je er zeker van bent dat er niks met je website gebeurt. Uptime is meer dan 99,9%.
ALTIJD UP-TO-DATE