Bestaansrecht met een community

Elk gezond bedrijf heeft een vorm van bestaansrecht. Dit recht ontstaat als je iets beter, slimmer of goedkoper doet dan een ander. Of je doet iets wat nog helemaal niet bestaat (blue ocean). Wanneer je dit bestaansrecht kunt koppelen aan een bestand van vaste klanten behoud je dit bestaansrecht ook. 

Liever vliegensvlug aan de slag?

Merken van morgen moeten vandaag starten, het liefst gister. Let’s take this flight!

klanten & missie

Wat een community doet voor jouw bedrijf

Een community is een vaste groep aan klanten dat achter de missie staat van jouw bedrijf. Dit zijn met andere woorden ook wel ambassadeurs of fans. Deze groep blijft niet alleen bij je afnemen maar wil ook dat andere bij jou gaan afnemen. Een groep aan externe verkopers dus. Hoe groter de community, hoe sneller de groei en hoe meer kans op het behalen van je missie. Dit noemen wij community-led growth. 

de overstap maken

Van online marketing

Online marketing vertelt jouw verhaal aan de buitenwereld. Wie ben je, waar sta je voor en hoe kun jij de wereld een beetje beter maken. Daarnaast moet jij ook je bestaande klanten actief houden. Hoe kun jij ze bijvoorbeeld nog verder helpen of hoe verbind jij je bestaande klanten met elkaar? 

het proces

Naar community

Met het opbouwen van een community gaan we hier nog verder op in. Hoe kan de technologie een grotere rol spelen bij het bedienen van jouw community. Kunnen we effectief gebruik maken van seasonal marketing of campagnes bedenken die jou dichter bij je missie brengen. Het belangrijkste is dat bij elke actie jouw community er beter van wordt.   

onze formule

Onze digitale ervaring in 4 stappen

Wij hebben een eigen model bedacht met 4 stappen waarbij we jou gaan helpen met het accelereren van jouw business. Om dit samen te vatten begint dit bij het uitdenken van een strategie, het designen en bouwen van een platform, het uitvoeren van online marketing en het opbouwen van jouw community. 

Strategie

Wij ontwikkelen websites met WordPress. Met dit CMS kunnen wij efficiënt unieke websites ontwikkelen.

Design & technologie

Design en technologie is het fundament van ons bedrijf. Met het uitvoeren van deze werkzaamheden is PurpleBird ooit begonnen.

Community

Wanneer de gebruikers directe interactie hebben met een platform dan ontwikkelen wij een Webapp. hiervoor gebruiken we Laravel.

Online marketing

Voor het direct verkopen van producten gebruiken wij WordPress in combinatie met Woocommerce.

Community

Wanneer de gebruikers directe interactie hebben met een platform dan ontwikkelen wij een Webapp. hiervoor gebruiken we Laravel.

strategie | proces

Onze aanpak voor jouw community

Wij gaan op basis van de strategie jou helpen met het bedienen van jouw community. Hierbij is het belangrijk dat wij ook direct in contact staan met jouw community. Gesprekken leiden tot waardevolle inzichten waar we samen op kunnen acteren. We zijn dus voor jou niet alleen een uitvoerende partij maar een gelijke partner. 

MERKIDENTITEIT & ERVARING​

Onze klantcasussen

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. 

Bij PurpleBird geloven we in het belang van een naadloze digitale. merkervaring en daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en doelstellingen te leren begrijpen.

Onze tevreden klanten!

Wij begrijpen we dat jouw merkidentiteit van onschatbare waarde is voor je bedrijf. Een slechte digitale merkervaring kan verwarring veroorzaken bij potentiële klanten en leiden tot gemiste kansen. 

naar stap 1

Van community terug naar strategie

Dit model bestaat uit vier stappen: een cycle. Wanneer we de community aan het uitbouwen zijn is het ook slim om af en toe weer terug te gaan naar de tekentafel. Hierbij scherpen we de strategie weer aan, updaten we het design en de technologie, verbeteren we de campagnes zodat de community nog beter bediend kan worden. 

Word ook zo slim
als een uil!

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Je zult dus aan de bak moeten. Gelukkig delen wij graag onze kennis. Na het lezen van onze blog ben ook jij zo slim als een uil!

Wat zijn de verschillende soorten community kanalen | complete uitleg 2023
Is het maken van een keuze nog een stap te ver?...
Hoe laat je een online community groeien | complete uitleg 2023
Als eerst moet jij jezelf en de markt goed kennen. Ben...
Website ontwikkeling – 6 belangrijke factoren om rekening mee te houden
Website ontwikkeling; denk als jouw bezoeker Bij websiteontwikkeling komen veel verschillende...
× Stel direct je vraag