Yelflow

Yelflow de marketingpersonalisatie expert

case wordpress website yelflow2
Onze taak
In opdracht van

Over Yelflow

Yelflow is een digital agency en is gespecialiseerd in gepersonaliseerde marketing. Want bij Yelflow geloven ze er in dat het inzetten van persoonlijke marketing (marketing personalisatie) echt kan bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Want als je weet wat op welk moment relevant is en voor wie dan kun je met rake advertenties adverteren. Dit heeft dan weer een positief resultaat op de conversies. Lees het complete verhaal van Yelflow op de website https://yelflow.nl/over-ons/

De opdracht

Tijdens de startup fase van Yelflow had de eigenaar in WordPress een eigen website gemaakt. Dat was een uitstekende oplossing voor de start van het bedrijf. Ondertussen is het bedrijf wel een nieuwe fase ingegaan; groei in personeel en een nieuwe richting van het bedrijf (personalisatie). De volgende stap was dan ook om meteen een nieuwe website te laten ontwikkelen. 

De wens voor de nieuwe website was dat de website veel persoonlijker zou worden. Dit sluit ook direct aan op marketing personalisatie. Om dit te bereiken zijn er persoonlijke foto’s gemaakt die meteen verwerkt zijn in het nieuwe design. Dit heeft de algehele website een vertrouwde en prettige uitstraling gegeven. 

Naast dat de website goed gevuld moest zijn met goede foto’s was het ook belangrijk dat de website supersnel zou zijn. De gewenste website snelheid in lighthouse was 90+. Dit haal je niet zomaar. Hiervoor moet de website namelijk technisch helemaal in orde zijn in combinatie moet goed geoptimaliseerde afbeeldingen. 

Vindbaarheid

Corné, de eigenaar van Yelflow, hecht veel waarde aan de online vindbaarheid, en wij ook. Daarom hebben wij tijdens de ontwikkeling alle urls van de oude website uitgedraaid en vergeleken met de urls van de nieuwe website. Alle urls die niet overeen kwamen hebben we geredirect zodat er geen 404 pagina’s ontstonden. Hierdoor bleef de huidige waarde van de oude site bestaan.

× Stel direct je vraag