Valid8 Consulting

Consulting: Begeleiding van organisaties in transitie

valid8-mockup-banner
Onze taak
In opdracht van

Over Valid8 Consulting

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je blijft voldoen aan deze verwachting, terwijl tegelijkertijd de strategie moet worden uitgevoerd? Hoe combineer je de dagelijkse operatie met het implementeren van projecten?

Met deze vraagstukken houdt Valid8 Consulting zich dagelijks bezig. Wij begeleiden organisaties bij deze transitie en kunnen dit op een praktische en projectmatige manier helpen te implementeren.

De opdracht

De website van Valid8 moet aan de volgende uitstraling voldoen: zakelijk, professioneel en resultaatgericht. Deze uitstraling sluit aan bij de doelgroep van Valid8: grote (financiële) dienstverleners zoals pensioenbedrijven, banken en bijvoorbeeld verzekeraars. Valid8 had de voorkeur voor een donkere simplistische website.

De start

Voordat wij starten met het ontwerpen van de website versturen wij altijd een document met belangrijke vragen die ons helpen met het ontwerpen van de website. Door dit document worden punten zoals: doelgroep, kleuren en de doelen duidelijk.

DNA van het bedrijf

De website van Valid8 had iets unieks nodig. Al snel kwamen we bij het idee om een video banner te implementeren die het DNA van een bedrijf kan visualiseren. Valid8 helpt grote dienstverleners met het verbeteren van haar bedrijfsvoering. Dit zijn onderdelen van het DNA van een bedrijf. Al snel kwam het idee voor een DNA golven zee.

Het resultaat

Met alle wensen van Valid8 zijn we aan de slag gegaan. Na het opzetten van een moodboard hebben wij een logo en homepagina voor Valid8 ontworpen. Het was van belang dat het logo en de website in één lijn met elkaar stonden.

De website heeft een professionele zakelijke uitstraling gekregen door het kleur gebruik en de scherpe hoeken.

Ivo Brand

Oprichter en consultant bij Valid8

“Erg tevreden over de manier waarop PurpleBird de website voor Valid8 Consulting heeft gemaakt. Max en Toby hebben het hele proces uitstekend begeleid, en een resultaat neergezet dat past bij de uitstraling van het bedrijf.”

Logo ontwerp

Website

× Stel direct je vraag