TruQu

Publieke website voor performance & talent management software

Truqu-cases-purplebird-banner
In opdracht van
Onze taak

Over TruQu

TruQu biedt organisaties de mogelijkheid om een volledig performance management proces te borgen. TruQu biedt structuur en overzicht zodat organisaties een helder inzicht krijgen in de groei van medewerkers en teams. Medewerkers worden gestimuleerd om te groeien en gebruik te maken van een eenvoudig product. TruQu is specialist op het gebied van talentontwikkeling en geeft op maat advies voor de inrichting van de performance management cyclus met waardevolle content.

De opdracht

TruQu is in de fase om te groeien. Hiervoor wordt de website ingeschakeld om leads te genereren. Dit kunnen drie soorten leads zijn. Bezoekers kunnen een demo aanvragen, bezoekers kunnen een trail starten of een ebook downloaden. De oude website was hiervoor niet geschikt. Er moest een krachtige website komen die de bezoekers stuurt en aanzet tot actie. Daarbij is het belangrijk dat de website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google waarbij er niet alleen gebruik wordt gemaakt van SEO (search engine optimalisatie) maar ook SEA (search engine advertisement).

Belangrijke onderdelen:

Het resultaat

Wij zijn het project begonnen met een kick-off om alle doelen en wensen te bespreken voor de nieuwe website van TruQu. Aan de hand van deze kick-off zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. Omdat de stijl van de oude website totaal niet meer in lijn stond met de visie van TruQu was deze fase van groot belang.

Het design

Het doel was om een duidelijke herkenning te creëren tussen de publieke website en de software van TruQu. Wij hebben deels gebruik kunnen maken met de kleuren die worden gebruikt in de software van TruQu.

TruQu heeft 3 kernmodules: Doelen & Acties, Feedback en Reflectie. Elk van deze kernmodules heeft zijn eigen kleur. Deze hebben we geïntegreerd in het ontwerp. In samenwerking met Demi Gooyer (TruQu Designer) zijn er unieke visuals ontworpen die aansluiten bij de kernmodules.

Ontwikkeling

De website is ontwikkeld binnen het WordPress CMS in combinatie met Elementor. Hierdoor kan TruQu gemakkelijk zelf aanpassingen aanbrengen op de website. 

Saira Perreijn

TruQu – CEO

Groeien is grenzen verleggen. De grootste mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei liggen immers buiten de gebaande paden.

Website

Unieke visuals

× Stel direct je vraag