Hollands College

Een modern platform voor de professional!

Hollands_College_banner_website
Onze taak
In opdracht van

Over Hollands College

Hollands College is een opleidingsinstituut met een frisse blik op arbeid. Hier kun je verschillende post HBO opleidingen, masterclasses en losse cursussen volgen. Het is mogelijk om naast je drukke baan een opleiding te volgen. Tegelijk ontwikkel jij jezelf als specialist en hier ontvang je ook persoonlijke educatie (PE) punten voor. 

En wat Hollands College echt speciaal maakt zijn naast de unieke opleidingen ook de inspirerende locaties. Zo leer je in de Van Nelle Fabriek, Creative Valley, GAS! Fabriek of van Eijl. Met een frisse blik in een frisse locatie kijken naar arbeid. 

De opdracht

Na het eerste gesprek wisten wij het. Dit wordt een toffe opdracht! Een website voor een opleidingsinstituut. Dat doe je niet elke dag. En niet alleen met tekst en afbeeldingen. Maar ook met een login systeem met ledenomgeving. Waaruit leden hun boekenpakket kunnen downloaden, rooster kunnen inzien of contact kunnen opnemen met de docent. 

En niet alleen een zeer geavanceerde website. Er moeten ook marketingcampagnes komen. Want aan alleen een mooie website heb je niks! En daar zijn wij het 100% mee eens. Sterker nog. Wij adviseren elke klant hun website goed vindbaar te maken in Google. Dit samen met een slimme lead strategie.

Het resultaat

Ondertussen staat er een prachtige website. Maar niet alleen dat is belangrijk. De klant moet er echt wat aan hebben. Ook dat is gelukt! Meerdere inschrijvingen voor de verschillende opleiding kwamen in de eerste weken al binnen! Super tof! Hier zijn we stiekem wel een beetje trots op. 

En niet alleen dat. We hebben ook flink wat aandacht besteed aan de vindbaarheid en lead strategie. Bezoek de website maar eens. Vind jij hoe wij leads genereren voor Hollands College? Succes!

Cecile de Roos

Hollands College – Eigenaar

Cecile de Roos is Certified Management Consultant (CMC), CRKBO gecertificeerd en Arbeids- en Organisatiedeskundige (cum laude). Een hele mond vol! Nu heeft Cecile niet alleen mooie titels maar ook een enorme bak aan ambitie. Naast de drukke onderneming Masters in Inzetbaarheid moest er ook binnen 6 maanden een opleidingsinstituut uit de grond gestampt worden. Beetje ‘te’ ambitieus zou je zeggen. Het is haar toch gelukt! Meer weten van Cecile? Neem een kijkje op haar LinkedIn!

Logo ontwerp

Website

Bedrijfsvideo

Bedrijfsfotografie

× Stel direct je vraag