fbpx

GAM BouwExpertise

Type project

Webdesign & Development

Datum

01/05/2020

Voor deskundig praktijkgericht advies

Bert Zwanenburg is gepensioneerd maar nog steeds zeer actief op het gebied van advies in de bouw.  Zijn expertise variëren van aankoop van een huis tot schademetingen. Zelf is Bert zeer enthousiast, sportief en eigenlijk ook helemaal niet aan pensioen toe.

Het probleem

Bert Zwanenburg heeft veel kennis en expertise in de bouw. Hiervoor wordt hij ook vaak benaderd door bedrijven die zijn expertise nodig hebben. Helaas hebben bedrijven altijd veel moeite om Bert te vinden. Hiervoor worden vaak omwegen gemaakt om contact op te nemen. Door bijvoorbeeld zijn oude werk te benaderen voor contactgegevens. Gedoe dus!

Het doel

Bert Zwanenburg en zijn expertises moeten gemakkelijk gevonden worden. Het liefst op zijn eigen naam. Als bedrijven of anderen zijn expertise nodig hebben moeten zij hem gemakkelijk kunnen vinden inclusief een heel overzicht met zijn expertises.

Oplossing

We hebben een website gemaakt die overzichtelijk alle expertises weergeeft. Daarnaast kan er gemakkelijk contact worden opgenomen zonder gekke omwegen. Bij het contact opnemen kan er ook gekozen worden voor een expertise waar jij hulp bij nodig hebt. De website is zo ingesteld dat hij wordt gevonden op de naam van de eigenaar.

Creatie/uitvoering