C2-Techniek

Waar je dromen een project worden

c2-techniek-banner-mockup
Onze taak
In opdracht van

Over C2-Techniek

C2 Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf met twee kerndisciplines. Deze disciplines zijn machinebouw en stalen interieur. Klopt het dat deze twee disciplines enorm verschillen? Zeker. Maar toch gebeurt dit onder één dak. En dat gebeurt ook nog eens met fantastische resultaten. Dit is de kracht van Chris, de eigenaar van C2 Techniek. Hij doet waar hij goed in is. En het resultaat mag er zijn!  

De opdracht

Met deze vraag kwam hij ook bij ons. Kunnen jullie een website ontwikkelen met twee uiteenlopende disciplines? Tuurlijk kunnen we dat! Zeiden we. Daarnaast is het ook belangrijk dat de projecten goed gepresenteerd worden. Bezoekers moeten namelijk goed kunnen zien wat wij maken. En mochten de bezoekers geïnteresseerd zijn dan is het belangrijk dat ze gemakkelijk contact kunnen opnemen. Dit zagen wij als een mooie uitdaging!

Het resultaat

Ondertussen staat de website online. En we zijn trots op het resultaat! De website bestaat uit veel foto’s met korte, duidelijke teksten. Daarnaast brengt de structuur van de website goed de twee disciplines naar voren. Bezoekers kunnen gemakkelijk naar de juiste discipline navigeren en recente projecten bekijken.

Chris Scherpenzeel

C2 Techniek – Eigenaar

Chris Scherpenzeel is een ondernemer die niet graag stilzit. Sinds 2013 heeft hij een eigen onderneming in Montfoort. Vanuit zijn pand werkt hij voor mooie opdrachtgevers. Hij is ooit begonnen als eenmanszaak maar is ondertussen uitgegroeid tot grote speler met meerdere personeelsleden. En zijn werkplaats bestaat ondertussen uit 500m2 inclusief machinepark!

× Stel direct je vraag