fbpx

Bootonderhoud Nederland

★★★★★ – Beveelt ons aan!

Type project

Design en Ontwikkeling

Datum

14/08/2021
★★★★★ – Beveelt ons aan!

Over Bootonderhoud Nederland

Bootonderhoud Nederland is een bedrijf gevestigd in IJsselstein en is gespecialiseerd binnen verschillende disciplines in de boot branche. Denk hierbij aan het afleveren van boten inclusief de aftersales, het cosmetisch verbeteren van dof uitgeslagen boten of het transporteren van boten op elk gewenste locatie binnen Europa. 

Gert-Jan van Mourik, de eigenaar van Bootonderhoud Nederland, vaart sinds zijn jeugd al veel op de Nederlandse wateren. Na de ervaring van de vrijheid op het water heeft hij dit nooit meer losgelaten. Nu heeft Gert-Jan van zijn hobby zijn werk gemaakt en is hij elke dag bezig met het afleveren van de mooiste boten. 

Het probleem

Omdat Bootonderhoud Nederland hart groeit was het tijd voor een website. Deze bestond nog niet en moest vanaf het startpunt ontwikkeld worden. De eigenaar wilde graag een professionele website laten maken maar hier niet zelf de hele dag mee bezig zijn. 

Daarnaast is het belangrijk dat via de website ook verschillende bootonderhoud producten verkocht kunnen worden. Bezoekers zouden dus van de website producten kunnen kopen. Hierbij was de opdracht dat de webshop geen primaire rol krijgt maar wel duidelijk aanwezig is. 

Er is dus iemand nodig die kan helpen bij zowel het technische gedeelte zoals domeinnaam aanvragen en hosting als het designen en ontwikkelen van de website. 

De oplossing

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het ontzorgen van de ondernemer kwam het al snel tot een samenwerking. Er was een design nodig wat zorgde voor een persoonlijke touch en passend bij het leven op het water. 

Dit hebben wij gerealiseerd door persoonlijke foto’s toe te voegen en de website heel strak en overzichtelijk te houden. Ook zijn er kleuren gebruikt die passen bij het buitenleven en het leven op het water. Hierdoor hebben wij een prettige look en feel gecreëerd. 

Even terug, de webshop was ook een belangrijk onderdeel van de website. Hiervoor hebben wij een extra pagina aangemaakt waar alle producten te vinden zijn. Ook hebben wij het winkelmandje subtiel rechtsboven op de website geplaatst. Hierdoor is het meteen duidelijk dat het mogelijk is om producten aan te kopen. 

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! De website bestaat ondertussen uit meer dan 50 pagina’s waardoor we de website kunnen zien als autoritair en volledig. Wij zijn erg blij met het resultaat en zo is de ondernemer!

werk-van-bootonderhoud-nederland