Bootonderhoud Nederland

Nieuwe website voor de watersport fanaat!

purplebird_bootonderhoud_nederland_mockup
Onze taak
In opdracht van

Over Bootonderhoud Nederland

Watersport is het mooiste wat er is volgens Gert-Jan. En dat is waar Bootonderhoud Nederland zich mee bezig houdt. Bij Bootonderhoud Nederland worden klanten ontzorgt, worden boten opgeknapt en getransporteerd. Allesomvattend; watersporters worden compleet ontzorgd.

De opdracht

Het is tijd voor de volgende stap. Er staat nu een mooi bedrijf alleen de website mist nog. Graag wil ik naar mijn klanten communiceren via de website. En ik heb nog een berg producten staan en dat wil ik ook verkopen via de website. Vertelde Gert-Jan, eigenaar van Bootonderhoud Nederland. Dat zagen wij wel zitten. Weer een toffe opdracht om aan te beginnen!

Het resultaat

Bootonderhoud staat live! Een website van kwaliteit. Wat ook een positieve uitstraling heeft op de diensten die Gert-Jan levert; kwaliteit. En ondertussen staat de webshop (geïntegreerd in de website) ook live! Nu kan het verkopen beginnen!

Gert-Jan van Mourik

Bootonderhoud Nederland – Eigenaar

Mijn naam is Gert-Jan van Mourik en ik heb een enorme passie voor mooie boten. Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken. Samen met een aantal partners kan ik jou volledig ontzorgen.

Al vanaf mijn jeugd vaar ik op de Nederlandse wateren. Sinds het begin van de jaren tachtig ben ik een groot liefhebber van het Gardameer in Italië. Daar heb ik met verschillende boten al tientallen reizen naartoe gemaakt. Eenmaal geproefd van de vrijheid op het water, laat deze beleving je nooit meer los.

Website

bootonderhoud_nederland_mockup_website_webshop