23 september 2022
Nieuwtjes

Bezoek op kantoor van onze eerste klant ooit!

Wij hebben leuk bezoek gehad op kantoor van onze eerste klant ooit! Toen wij druk bezig waren met het opbouwen van PurpleBird (2019) heeft Toby een aantal brieven gestuurd naar lokale ondernemers over het bouwen van een website. Na een maand of drie wierp het zijn vruchten af! Barie Hartsuiker werd klant. Vol spanning en enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met Het Zorgkabinet.

Max van Zuilen

Eigenaar & Design

2019 - Start PurpleBird

Toen wij in 2019 van start gingen met ons bedrijf  miste wij zelf nog het een en ander.. logo, bedrijfsplan, financieel plan en gek genoeg ook nog een eigen website. Waar waren we wel mee bezig? Het werven van nieuwe klanten.

Hoe is Barie klant geworden?

Hoe kom je aan je eerste klant? Dat is altijd een goede vraag! Wij begonnen met het opstellen van een simpele brief gemaakt in Word. In deze brief omschreven wij wat we kunnen bieden aan jou: “een unieke WordPress website”. Deze brieven moesten natuurlijk terecht komen bij lokale ondernemers. Omdat postzegels nog te duur waren heeft Toby deze zelf rondgebracht.

Een aantal maanden gingen voorbij.. en dan kwam daar toch het telefoontje! Barie had onze brief bewaard en nam contact met ons op.

2022 - Heden

Inmiddels hebben wij ons eigen kantoor in Utrecht. Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om je eerste klant uit te nodige. Barie had in 2019 het vertrouwen in ons en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor!

Geschreven door:

Max van Zuilen

Marketing
Social Media. Gebruik het om meer klanten te werven.
Leestijd: 3 minuten
Marketing
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en wat het voor jou kan doen
Leestijd: 8 minuten
Website
Website ontwikkeling – Welke factoren zijn belangrijk?
Leestijd: 15 minuten
Kom meer te weten

Kunnen wij je helpen bij een van de volgende onderdelen?