Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken die precies de boodschap van jouw bedrijf of organisatie uitstraalt? Maak dan de keuze voor een bedrijfsfilm van PurpleBird. 

Wij maken krachtige bedrijfsvideo’s die jouw doelgroep op de juiste manier aanspreken. Een video laten maken door ons betekent kiezen voor kwaliteit, professionaliteit en impact. Wil jij ook de beste bedrijfsvideo? Kies ervoor een bedrijfsvideo te laten maken door Purple Bird of lees eerst verder voor meer informatie.

Een aantal trotse klanten:

Tom Jansen
Web developer
EVEN VOORSTELLEN

Onze videograaf staat voor je klaar

Jouw bedrijfsfilm laten maken doe je door PurpleBird, omdat wij ervoor zorgen dat je jouw doelen behaalt. Een video laten maken voor jouw bedrijf of organisatie doe je altijd met een specifiek doel. Je hebt een bepaalde boodschap die je wilt overbrengen op jouw doelgroep. Je wilt ze informeren over jouw bedrijf of organisatie, ervoor zorgen dat jouw producten of diensten gekocht worden. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen, bepalen we eerst samen met jou de juiste strategie. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een bedrijfsfilm. Onze videograaf, Maarten Rietdijk, is je hierbij graag van dienst. Onze videograaf beschikt over veel ervaring met het maken van diverse soorten bedrijfsvideo’s en weet precies hoe hij jouw boodschap op de juiste manier kan overbrengen.

Kies jouw bedrijfsfilm pakket

Benieuwd wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is? Wij hebben een aantal handige bedrijfsvideo pakketten samengesteld. Zo is er altijd een passend pakket voor jouw bedrijf of organisatie tussen ons aanbod te vinden.

Vogels basis website laten maken

Videobanner

Prijs: 480
Ideaal voor: zelfstandig ondernemers of kleine bedrijven. Wij zorgen voor een bedrijfsvideo die jouw (potentiële) klanten aanspreekt en tot actie aanzet. Dit alles voor een scherp tarief!
Vogel premium website laten maken

Bedrijfsfilm klein

Prijs: 1260
Ben je een grotere ondernemer of heb je een groter bedrijf? Kies dan voor ons premium pakket. Wij zorgen voor een complete, professionele bedrijfsvideo die precies aan jouw wensen voldoet.
vogel maatwerk website laten maken

Bedrijfsflim groot

Prijs: 1800
Ben je een ambitieuze ondernemer en heb je ideeën die anders dan anders zijn? Maak dan de keuze voor ons maatwerk pakket. Wij gaan met jouw ideeën aan de slag en creëren een unieke bedrijfsfilm die een onvergetelijke indruk achterlaat.
DE VOORDELEN

Waarom een bedrijfsfilm laten maken

Waarom zou je eigenlijk een bedrijfsfilm maken? Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een bedrijfsvideo, zoals:

Yelflow case website
Yelflow
Yelflow de marketingpersonalisatie expert
Design & ontwikkeling
TruQu
Publieke website voor performance & talent management software
Huisstijl, Website, Marketing
BESTE BEELD

Bedrijfsvideo met 4k resolutie

Een bedrijfsfilm met 4k resolutie laten maken? Met 4k bedoelen we ook wel een bedrijfsfilm waarbij het aantal videoresoluties met het horizontale aantal rond de 4000 ligt. Dit is een hogere resolutie dan die gebruikt wordt voor tv en Youtube. Hier wordt namelijk 3840 bij 2160 voor gebruikt. 4K beschikt over 4x zoveel pixels en garandeert dus veel mooier beeld! De scherpte van 4K is het beste op een groter scherm te bekijken. Bij een bedrijfsfilm in 4K kan de cameraman ver inzoomen zonder dat de beeldkwaliteit hierbij verloren gaat. Zo kan de video-editor volop creatief aan de slag met het bewerken en bijsnijden van het geheel.

bedrijfsfilm-laten-maken
INCLUDINGS

Bedrijfsfilm door PurpleBird

Alle onderdelen voor het beste resultaat voor jouw promotievideo.

Drone beelden

Met drones maken wij scherpe beelden vanuit de lucht, zodat jouw bedrijfsvideo nog meer indruk maakt.

4k Resolutie

Jouw bedrijfsvideo is altijd van de beste beeldkwaliteit. Wij garanderen je het mooiste beeld!

Geplande kickoff

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm een sterke lancering maakt en de juiste indruk achterlaat.

Voice over

Indien gewenst kunnen wij ook een professionele voice over aan je bedrijfsvideo toevoegen. Zo kun je je boodschap nog beter overbrengen.

Logo animaties

Logo animaties nodig? Wij kunnen professionele logo animaties maken, waardoor jouw bedrijfsidentiteit beter zichtbaar wordt.

Bedrijfsfoto's

Ook jouw professionele bedrijfsfoto’s zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie goed naar voren komt.

EFFECTIEF GEBRUIK

Waar kun je een bedrijfsfilm voor gebruiken

Een bedrijfsfilm is voor diverse doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende doeleinden:

FAQ

De meest gestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsfilm. 

Een bedrijfsvideo laten maken, wat kost dat eigenlijk? Wij hebben onze prijzen hieronder voor je inzichtelijk gemaakt, zodat je altijd een helder beeld hebt van de kosten: 

  • Videobanner Klein | €330 excl. btw  
  • Video Banner groot: | €480 excl. btw
  • Bedrijfsfilm klein | €1260 excl. btw
  • Bedrijfsfilm groot | €1800 excl. btw
  • Bedrijfsfoto’s klein | €510 excl. btw 
  • Bedrijfsfoto’s groot | €720 excl. btw
STAPPEN MAKEN

Direct een bedrijfsvideo laten maken? Neem nu contact op!

Wil je direct een bedrijfsfilm laten maken? Neem dan nu contact op met Purple Bird. Je kunt ons bereiken via 030 22 71 568 of een mail sturen naar info@purplebird.nl. Onze videograaf is je graag van dienst. Kies ook voor een bedrijfsvideo laten maken door Purple Bird en ga voor een video die impact maakt!

× Stel direct je vraag